Besøg vidensfolk.dk ... Pressemeddelelse nr. 1/2009 
23. januar 2009
Vidensfolk.dk
  Pressemeddelelse fra vidensfolk.dk  

Læs mere om formidling af videnservice >>  


Effektiv søgning efter videnservice leverandører og -løsninger

Vidensfolk.dk er en målrettet og nytænkende søgekanal for virksomheder, der har behov for at købe eksterne vidensressourcer, specialister eller rådgivning. Tjenestens bagland er et hastigt voksende netværk af uafhængige leverandører indenfor alle grene af videnbaseret service og rådgivning. 

Krisen kradser og mange virksomhedsledere oplever, at de pludselig har brug for rådgivere og vidensressourcer med andre kompetencer, end dem de plejer. Fokus er skiftet fra udvikling til fastholdelse af strategi og markedsposition – og ledelsen skal nu være skarp på andre discipliner end i de fede år.

Når en virksomheds sædvanlige rådgiver eller netværk ikke kan hjælpe med løsning af de nye udfordringer, så må de måske klares med de kompetencer man har i virksomheden. Det kan vise sig at være en fejl. En ærgerlig fejl, for der er tusindvis af professionelle vidensleverandører på markedet, med masser af løsninger på virksomhedernes udfordringer.

- Formidlingstjenesten har hjulpet flere virksomheder med at finde frem til de rigtige løsninger hos kvalificerede rådgivere og andre ”vidensfolk”, forklarer formidlingskonsulent Erik Nielsen og fortsætter; 

- Vidensfolk.dk påtager sig arbejdet med at finde frem til mulighederne, så køberen kan koncentrere sig om at udvælge den løsning og leverandør, der bedst dækker det konkrete behov. Formidlingstjenesten finder frem til et udvalg af kvalificerede løsninger og leverandører, præsenterer mulighederne for køberen og skaber kontakt til de leverandører, som køberen udvælger. 

Vidensfolk.dk’s søgning foregår både i og udenfor det etablerede leverandørnetværk. Det sker også på tværs af relevante videnservice-brancher, for at afdække det reelle udbud af løsningsmuligheder. Resultatet er, at der udelukkende formidles leverandører, der både kan og vil hjælpe med en konkret opgave.

- Responsen på en opgave, der udsendes via denne tjeneste, vil altid komme fra kvalificerede vidensvirksomheder, som seriøst har vurderet, at de både kan og vil påtage sig opgaven. Herefter følger en eventuel yderligere afklaring mellem køberen og den enkelte bydende leverandør. Afslutningsvist indgår køberen direkte aftale med den vindende leverandør, slutter Erik Nielsen.

Købere kan selv indsende opgaver til vidensfolk.dk eller lade tjenesten varetage hele eller dele af søgeprocessen. Afhængigt af den enkelte købers ønsker, kan formidlingskonsulenten lave en forudgående analyse og specificere den konkrete opgave. Køberen kan også få rådgivning omkring endelig valg af løsning. 

Det er gratis at søge leverandører gennem tjenesten og køberen er anonym indtil selve kontaktformidlingen. Desuden kan åbne udbud annonceres målrettet mod tjenestens leverandørnetværk. 

På vidensfolk.dk’s hjemmeside kan købere starte søgningen efter vidensfolk og videnservice-virksomheder kan registrere sig i leverandørnetværket. 

Henvendelse vedrørende denne pressemeddelelse kan ske til
Erik Nielsen 
vidensfolk.dk (Manator Aps) 
Telefon: +45 75954446 
Mobil: +45 23267755
E-mail: info@vidensfolk.dk

  Top


Formidlingskonsulent
Erik Nielsen

Bookmark and Share

Kolofon: 
Udgivet af Manator Aps / vidensfolk.dk - Redaktion: info@vidensfolk.dk 

Nyhedsbreve
Udgives via e-mail nyhedsbrev og RSS [til/afmeld].

Indsend en opgave - klik her
Se og svar på kundeopgaver - klik her 
© Manator Aps - Herthavej 7, DK-7000 Fredericia - Tlf.: 75 95 44 46 - Mail: info@manator.dk  |