Besøg vidensfolk.dk ... Nyhedsbrev nr. 1/2008 
15. september 2008
Vidensfolk.dk
  Nyhedsbrev fra vidensfolk.dk  

Læs mere om formidling af videnservice >>  


Vi skaber kontakt
mellem kunder med specifikke udfordringer og videnservice leverandører der både kan og vil hjælpe ... 
 

Flere muligheder
Købere kan vælge mellem flere måder at søge leverandører via vidensfolk.dk ...

1) Anonym forespørg-sel efter løsningsforslag
- f.eks. på opgaver med 'ukendt' løsning

 - Opgaven annonceres gratis via vidensfolk.dk.
 - Interesserede leverandører indsender deres kvalificerede (kortfattede) bud på løsning af opgaven til vidensfolk.dk. 
 - Kunden ser alle forslagene og kan komme i kontakt med op til 3 bydere, samt få tilbud og indgå aftale med den bedste. 
 - Kun den vindende leverandør skal betale et lille formidlingshonorar til vidensfolk.dk.

2) Simpelt udbud. 
 - Opgaven annonceres gratis via vidensfolk.dk.
 - Interesserede leverandører kan få direkte adgang til kundens kontakt-oplysninger, men det er kun den vindende leverandør skal betale et lille formidlingshonorar til vidensfolk.dk. Ved offentlige udbud betales dog et lille beløb for at modtage kotaktoplysningerne, uanset om opgaven 'vindes' eller ej.

3) Åbent simpelt udbud. 
 - Kunden (opgave-stilleren) betaler for annoncering af opgaven via vidensfolk.dk.
 - Enhver kan se opgavebeskrivelsen og  kundens kontakt-oplysninger.  

Indsend opgave >

 

Se aktuelle
opgaver

Få nyheder og aktuelle forespørgsler som feed
klik her >

 


[1]
Vidensfolk.dk skifter gear ...
Vidensfolk.dk 15/09/2008
 
- der er stort behov for formidling af vidensopgaver og -projekter!

Formidlingsprocessen ...Vidensfolk.dk blev lanceret i 2007 som en formidlingstjeneste der skaber kontakt mellem købere og leverandører af videnservices (videnspecialister og -ressourcer). Formidlingstjenesten er nu modnet og har sat alle sejl. 

Siden tankerne blev født i 2007, har markedets udvikling forstærket grundlaget for vores idé om at være kontaktpunkt mellem udbud og efterspørgsel på videnservice markederne. 

Som eksempel kan nævnes Børsens artikel den 30. maj 2008, hvor man kunne læse om DI Videnrådgivernes branchestatistik 2007, hvoraf det fremgår, at videnrådgivnings-branchen har indtaget en tredjeplads målt på omsætning med 130 mia. kr. Det svarer til 7,6% af BNP, kun overgået af skibsfart og engroshandel. Blandt andet freelance videnspecialister lever godt, især inden for IT-området, hvor formidling af IT-freelancere har fungeret i mange år. 

Når man ser på disse udsagn, må det umiddelbart konkluderes, at der er mange købere på markedet. De forventer hver især at få de bedste løsninger og de rigtige vidensfolk til lige netop deres opgaver. Og hvorfor skulle de ikke få det? På trods af, at videnservice-markedet traditionelt er meget uigennemsigtigt mht. hvem der kan levere hvad og til hvilken pris!

Uigennemsigtigheden kan brydes, hvis man tør tænke nye tanker! Det gør vi - og nu har vi altså skabt vidensfolk.dk, som er en ambitiøs formidlingstjeneste med skarpt fokus på at bringe videnservice-købere og -leverandører sammen - til gavn for begge parter. 

Det er gratis at søge vidensfolk, med mindre kunden køber tillægsservices undervejs - og kunden er som udgangspunkt anonym indtil selve kontaktformidlingen, med mindre denne vælger at benytte vores åbne udbudsproces! 

Vi har allerede formidlet et antal opgaver, men har altid brug for endnu flere professionelle vidensfolk af enhver art til vort leverandørnetværk, så vi kan imødekomme købernes efterspørgsel på kvalificerede løsninger og ressourcer. 

Selvfølgelig efterlyser vi også altid opgaver fra købere, som ønsker let adgang til de mange kompetencer og ressourcer.

Erik Nielsen, formidlingskonsulent, grundlægger af vidensfolk.dk Hvis du ikke allerede kender formidlingstjenesten, synes jeg at du skal se nærmere på mulighederne - som jeg selvfølgelig håber du vil gøre brug af. Vælg den indgang der passer dig bedst i boksen herunder.

PS: Du må også meget gerne
tippe en venPå forhånd tak!


 Erik Nielsen
 vidensfolk.dk

 

Videnservice køber ...
 - få løsninger og leverandører via vidensfolk.dk - gratis og anonymt ... 

Indsend enhver type vidensopgave til os - og få den løst ved hjælp af professionelle eksterne vidensfolk:
  • Indsend en opgave - klik her
  • Læs mere om, hvorfor du skal bruge formidlingstjenesten - klik her
  • Læs mere om vidensfolk.dk - klik her

Produktblad for køberePDF produktblad:
Når der er brug for vidensfolk

Videnservice leverandør ...
 - få kunder og opgaver via vidensfolk.dk 

Alle typer vidensfolk søges til vort leverandørnetværk. Registrer din virksomhed og bliv en del af succesen: 
  • Registrer din videnservice virksomhed - klik her
  • Læs mere om, hvorfor du skal registrere din virksomhed - klik her
  • Læs mere om vidensfolk.dk - klik her.

Produktblad for leverandørerPDF produktblad:
Få kunder og opgaver

 Top


[2]
Brancheorganisationer og netværk opfordres til samarbejde
Vidensfolk.dk 15/09/2008
 
- giv medlemmerne en ekstra fordel!

Vidensfolk.dk samarbejder med brancheorganisationer og andre netværk for både købere og sælgere af videnservices. Det betyder, at formidlingstjenesten gør sig synlig i relevante samlingspunkter og på den måde kommer ud til mange brugere. Vi skal være synlige og have god kontakt med både købere og sælgere af videnservices, for at kunne skabe værdi for begge målgrupper. 

Beslutningstagere der under tiden har behov for at købe ekstern hjælp, skal blive opmærksom på vidensfolk.dk, når de henvender sig til deres organiserede netværk om hjælp. Videnservice virksomheder skal ligeledes kunne finde vidensfolk.dk blandt deres netværks samarbejdspartnere, for derigennem at blive opmærksom på de opgaver der formidles.

Vidensfolk.dk's samarbejde med brancheforeninger og andre netværk kan antage mange former, lige fra enkel linkhenvisning til www.vidensfolk.dk over annoncering i foreningens online og trykte medier, til tættere samarbejde og netværksdannelse. Vi er altid åbne overfor drøftelse af relevante former for samarbejde med det sigte, at alle interessenter skal opnå fordele af formidlingstjenestens services.

Læs mere på vidensfolk.dk eller kontakt direktør Erik Nielsen på telefon 75954446 eller mail en@vidensfolk.dk for at høre mere om fordelene for både foreningen/netværket og for medlemmerne. 

 Top

 

[3]
Videnservice leverandører - hvad er det egentlig for nogen? 
Vidensfolk.dk 15/09/2008   

 -
professionelle leverandører af vidensintensive serviceydelser

Det kan handle om løsning af specifikke opgaver/projekter eller om ressourceløsninger i form af varetagelse af visse funktioner (f.eks. outsourcing af bogholderifunktionen i en mindre virksomhed).

Som eksempler på videnservice erhverv kan nævnes virksomhedsrådgivere, konsulent- og kursusvirksomheder, rekrutterings- og vikarbureauer, advokater, revisorer, freelance bogholdere, IT-programudviklere, PR-bureauer, arkitekter, rådgivende ingeniører og mange andre. 

Mange vidensvirksomheder mestrer oven i købet flere discipliner og faggrænserne flytter sig hele tiden, hvilket alt sammen gør, at det som kunde kan være svært at vide, hvem man skal henvende sig til! 

Vidensfolk.dk er skabt for at gøre det lettere for køberne at få kvalificerede løsningsforslag og tilbud på specifikke opgaver - og lettere for vidensfolkene at holde sig ajour med den aktuelle efterspørgsel på lige netop det, som de er gode til.

 Top

Kolofon: 
Udgivet af Manator Aps / vidensfolk.dk - Redaktion: info@vidensfolk.dk 
Udgives via e-mail nyhedsbrev og RSS [til/afmeld].
Indsend en opgave - klik her
Se kundeforespørgsler og indsend løsningsforslag - klik her 
© Manator Aps - Herthavej 7, DK-7000 Fredericia - Tlf.: 75 95 44 46 - Mail: info@manator.dk  |