Besøg vidensfolk.dk ... Nyhedsbrev nr. 1/2007 
15. august 2007
Vidensfolk.dk
  Nyhedsbrev fra vidensfolk.dk  

Læs mere om formidling af videnservice >>  

 
Vi skaber kontakt mellem kunder med specifikke udfordringer og videnservice leverandører der både kan og vil hjælpe ... 
  
 

Se aktuelle forespørgsler

Få nyheder og aktuelle forespørgsler som feed
klik her >

 

[1] Kunder får løsninger og leverandører får kunder!
Vidensfolk.dk 15/08/2007
 
Vidensfolk.dk - en effektiv måde at finde videnservice leverandører i et ellers uigennemsigtigt marked

Vidensfolk.dk ... udfordringer og deres løsningVidensfolk.dk er en ny formidlingstjeneste der skaber kontakt mellem købere og leverandører af videnservices. 

Beslutningstagere får let adgang til et udvalg af løsningsforslag og tilbud fra kompetente leverandører - som vel at mærke både kan og vil hjælpe med kundens specifikke udfordringer. 

Ud over at skabe kontakt til interesserede leverandører, giver tjenesten også kunden mulighed for at vælge den optimale løsning, blandt andet i kraft af den inspiration der kommer med hvert enkelt løsningsforslag. 

Det er gratis for kunder at benytte vidensfolk.dk. 

Videnservice leverandørernes fordele er, at de får mulighed for at byde ind på aktuelle opgaver hos kunder som har erkendt, at de har brug for ekstern hjælp. Opgaverne er definerede på forhånd og alt hvad leverandøren skal gøre for at komme i betragtning er, at indsende et kortfattet løsningsforslag/tilbud via vidensfolk.dk. 

Det er gratis for leverandører at være tilsluttet formidlingstjenesten, men vinderen af en opgave skal betale et mindre formidlingshonorar til vidensfolk.dk.

Vidensfolk.dk skaber værdi for begge parter, fordi det er lettere og mere effektivt at blive fundet af en modpart der selv ønsker kontakt, end det er at søge efter nogen der måske er interesseret. Vi sikrer, at begge parter bliver fundet og dermed at kunden får den optimale løsning samt at leverandøren får opgaver der matcher hans kompetencer og kapacitet. 

Sådan virker det 
 • Kunden indsender en forespørgsel via vidensfolk.dk. 
 • Vi anonymiserer forespørgslen og udsender den til registrerede leverandører med profiler der matcher opgaven, samt udgiver den på vidensfolk.dk og via RSS-feeds. 
 • Interesserede leverandører indsender kortfattede løsningsforslag/tilbud. 
 • Kunden modtager en e-mail med alle indkomne løsningsforslag/tilbud. 
 • Kunden udvælger op til 3 løsningsforslag og vi etablerer kontakten til de pågældende leverandører. 
 • Endelig tilbudsgivning og indgåelse af aftale er alene en sag mellem kunden og leverandørerne. Vi følger dog op for at sikre, at det sker med tilfredsstillende resultat for kunden.
Kunde
 - få løsninger og leverandører via vidensfolk.dk 
Videnservice leverandør
 - få kunder og opgaver via vidensfolk.dk 
 
Højst
10 minutter! ... det er hvad du skal investere i at indsende en forespørgsel. Måske vil du oven i købet opleve den sidegevinst, at forespørgsels-formularen hjælper dig til en bedre definering af opgaven.
 • Indsend en forespørgsel - klik her
 • Læs mere om, hvorfor du skal bruge formidlingstjenesten - klik her
 • Læs mere om vidensfolk.dk - klik her

Din anonymiserede forespørgsel udsendes direkte til registrerede leverandører og udgives på vidensfolk.dk samt via RSS-feeds. Dermed kan både registrerede og ikke-registrerede leverandører blive opmærksomme på opgaven. 
 

 
Registrer din videnservice virksomhed og få information om aktuelle kundeopgaver. 
 • Registrer din videnservice virksomhed - klik her
 • Læs mere om, hvorfor du skal registrere din virksomhed - klik her
 • Læs mere om vidensfolk.dk - klik her

Når du har registreret din videnservice virksomhed, modtager du e-mails med anonymiserede aktuelle forespørgsler der matcher din profil. 


På forhånd tak fordi du benytter vores formidlingstjeneste ...!

Erik Nielsen
vidensfolk.dk

Videnservice leverandører - hvad er det egentlig for nogen? 
Overskriften er, at der er tale om en vidensintensive serviceydelser. Det kan handle om løsning af specifikke opgaver/projekter eller om ressourceløsninger i form af varetagelse af visse funktioner (f.eks. outsourcing af bogholderifunktionen i en mindre virksomhed).

Som eksempler på videnservice erhverv kan nævnes virksomhedsrådgivere, konsulent- og kursusvirksomheder, rektutterings- og vikarbureauer, advokater, revisorer, freelance bogholdere, IT-programudviklere, arkitekter, rådgivende ingeniører og mange andre. 

Mange videns virksomheder mestrer oven i købet flere discipliner og faggrænserne flytter sig hele tiden, hvilket altsammen gør, at det som kunde kan være svært at vide, hvem man skal henvende sig til! 

 Top

[2] Videnservice erhvervene omsatte for over 117 mia. kr. i 2006
Vidensfolk.dk 15/08/2007 / Danmarks Statistik - statistikbanken.dk 27/06/2007
 
Den del af videnservice brancherne som Danmarks Statistik måler på, omsatte i 2006 for mere end 117 mia. kr.! Det må da siges at være mange penge, så der må jo ske tilsvarende meget rundt omkring hos videnservice leverandørerne. 

Som spiller på markedet er det interessant at studere fordelingen af markedsandele og se lidt på, om man nu også selv har fat i det rigtige segment. Se branchefordelingen her: graf / tabel.

Prøv også at lave dine egne statistikker på
Danmarks Statistik - statistikbanken.dk

 Top

[3] Outsourcing vokser med raketfart i Europa
Vidensfolk.dk 15/08/2007 / Computerworld 27/07/2007   
 
I IT-brancherne outsources mere og mere. Drift og administration af IT-systemer lægges ud af huset, men udviklingsaktiviteterne er også på vej.

Det er interessant at følge med i temaet, som
Computerworld løbende udgiver artikler om - også selv om du ikke beskæftiger dig med IT. 

Videnservice leverandører bør i særdeleshed være opmærksomme på tendensen, hvor kunderne generelt ændrer forventninger i retningen af, at konsulenter m.fl. skal medvirke til implementering og drift af de løsninger kunderne køber. Det faktum kan du desuden læse mere om i Dansk Management Råds brancheanalyse 2006/7 og tendensanalyse 2006 (www.danskmanagementraad.dk).
 

 Top

Kolofon: 
Udgivet af Manator Aps / vidensfolk.dk - Redaktion: info@vidensfolk.dk 
Udgives via e-mail nyhedsbrev og RSS [til/afmeld].
Se kundeforespørgsler og indsend løsningsforslag/tilbud - klik her 
Åbn / Udskriv dette nyhedsbrev - klik her 
© Manator Aps - Herthavej 7, DK-7000 Fredericia - Tlf.: 75 95 44 46 - Mail: info@manator.dk  |